Aanleg nieuw dak


Het aanvragen van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend. Tevens bieden wij ook de optie aan voor een gratis dakinspectie. Op locatie komen wij de huidige staat van het dak controleren en geven hierover advies.

Aanleggen van volledig nieuw dak

Het plaatsen van een geheel nieuw dak is een project van enkele dagen tot weken en hierbij komt veel kijken. Zo willen wij direct het dak 100% naar tevredenheid plaatsen en is het belangrijk om vooraf goed na te denken over de mogelijkheden.

Wat er vaak gebeurd is dat het oude dak verwijderd moet worden en er een soortgelijk dak terug geplaatst moet worden, veelal inclusief de nieuwste beschikbare isolatie.

Door het toevoegen van dakisolatie, word direct het wooncomfort verbeterd en tegen relatief lage kosten. Doordat het dak al opnieuw opgebouwd moet worden en omdat er ook subsidie beschikbaar is voor dakisolatie.

Ieder type dak is mogelijk

Bij Hevo Daken is het plaatsen van ieder type dak een optie. Zowel een hellend als een plat dak is voor ons geen enkel probleem. Zo kunnen onze vakmensen dakleer op het platte dak aanbrengen of het opbouwen van een volledige dakconstructie inclusief dakkapel en/of dakramen.

Via onze dakspecialisten kan een nieuwbouwwoning worden voorzien van een dak, maar is het ook mogelijk om een bestaand dak te renoveren. Zijn er plannen en wilt u hiervoor advies inwinnen, dan komen wij graag in contact om de wensen door te nemen. Hevo Daken stelt zich flexibel op om tot een maatwerk oplossing te komen voor ieder vraagstuk.

Reserveren van de kosten

De kosten voor een nieuw dak lopen uiteen en zijn afhankelijk van de werkzaamheden die allemaal nodig zijn en welke opties er gekozen worden. Zo kunnen de volgende opties de prijs verhogen

  • Dakkapel
  • Dakramen
  • Lichtkoepel
  • Dakisolatie
  • Zonnepanelen

Uiteraard zal ook het type dak en het oppervlakte de prijs bepalen. Om een eerlijke indicatie van de kosten te krijgen, is het mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

HULP NODIG?

Schakel Hevo Daken direct in

Contactformulier 085 004 5490