Hevo Daken

HeVo is een samenvoeging van mijn ouders hen namen. Ontstaan door zelf bij een dakdekker in dienst te zitten en hier veel ervaring op te doen. Uiteindelijk toch de stap gezet om op eigen benen te staan. Hierdoor nog meer contact met de klanten en dat is iets wat ik erg leuk vind.

Door de groei nu meerdere dakdekkers die ik van een boterham kan voorzien en waardoor we nog meer klanten kunnen helpen. Daarbij doen wij laatste jaren ook heel veel in verduurzaming van daken. Hierbij krijgt het dak dus meer functies dan alleen maar de regen tegen te houden!

Oprichter Michael

  • Ervaring bij een dakdekker opgedaan
  • Klein begonnen met eigen bedrijf
  • Gegroeid tot meerdere teamleden
  • Kwaliteit waarborgen
  • Persoonlijk contact

De missie van Hevo Daken

Ons doel is om iedereen een zorgeloos bestaan (omtrent het dak) te bieden. Het dak is iets essentieels bij een woning, maar het is fijn als je weet dat het dak er goed bij ligt en deze nog jaren mee kan gaan. Daarbij is er ook steeds meer de vraag voor het plaatsen van isolatie en/of zonnepanelen. Zelf plaatsen wij ook isolatie en kunnen daarbij helpen. Zonnepanelen doen wij niet zelf, maar we krijgen vaak het verzoek om het dak voor te bereiden voor het plaatsen van de panelen.

Zowel voor een hellend of een plat dak is Hevo daken in te schakelen. Gelukkig zit onze agenda over het algemeen goed gevuld, maar wij houden ook extra ruimte over voor spoed opdrachten. Mocht er een ernstige lekkage zijn, die schade aanricht in de woning of bedrijfspand, dan zijn wij op korte termijn beschikbaar.

Verzorgen van al de dakwerken

De diverse werkzaamheden vallen bij ons veelal in 1 van onderstaande kopjes

Daklekkage

Is er schade aan het dak, wij sporen deze op en dichten het lek

Dakrenovatie

Bij ouderdom kan een dakrenovatie de uitkomst bieden

Dakonderhoud

Voor lange termijn bespaar je met een goed onderhouden dak

Meer diensten
HULP NODIG?

Schakel Hevo Daken direct in

Contactformulier 085 004 5490