Dakinspectie


Het dakdekkersbedrijf waarbij de wensen van de klant centraal staan. Breed scala aan werkzaamheden voeren wij op dagelijkse basis uit

Dakinspectie aanvragen

Bij een dakinspectie zullen wij het gehele dak nalopen. Hierbij letten wij op de zwakke plekken van een dak en mochten er lekkages aanwezig zijn, dan ontvangen wij hier zoveel mogelijk informatie. Denk hierbij aan de moment van lekkage en waar deze zichtbaar is. Het is verstandig om een vrijblijvende dakinspectie aan te vragen op het moment dat het dak al wat ouder is of op het moment dat er twijfel is over de waterdichtheid.

Nadat de inspectie is afgerond, zullen wij onze bevindingen delen en waar nodig een voorstel doen om de zwakke plekken te verbeteren. Hierdoor kan er een bestaande lekkage worden opgelost of een toekomstige lekkage worden voorkomen.

Onze inspecteurs hebben ervaring in het veld en weet exact waar op gelet dient te worden. Hevo Daken biedt een dakinspectie dan ook gratis en vrijblijvend aan. Ook als het dak nog volledig in orde is, kan het fijn zijn om deze te laten inspecteren. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van zonnepanelen is het slim om alles goed na te laten lopen.

Dakinspectie plat dak

Bij een plat dak zijn er een aantal punten waar we op letten. Een belangrijk punt welke zelf ook kan worden gezien, is de afwatering van het platte dak. Zo is het vaak overduidelijk als er water op het platte dak blijft staan, dan is de kans aanwezig dat of de constructie niet goed afloopt, of dat de afvoer verstopt zit.

Dakinspectie uitvoeren

Alleen als er kleine scheurtjes in het dakleer zitten, is dit niet altijd met het blote oog te waarnemen. De dakinspectie van Hevo Daken is daarom de uitkomst voor iedereen met een plat dak en twijfels over de huidige staat hiervan.

Dakinspectie schuin dak

Om het volledige schuine dak te inspecteren zal er wat meer bij komen te kijken. Zo zijn er meerdere elementen die de aandacht nodig hebben. In de basis zullen de dakpannen worden gecontroleerd of deze nog allemaal goed liggen en of ze niet poreus zijn. Maar ook andere punten worden nagelopen, denk aan:

  • Dakraam
  • Schoorsteen
  • Dakgoot
  • Aanhechting afvoerpijp

Waarom kiezen voor Hevo Daken

Er zijn vele dakdekkers in het land aanwezig. Alleen is er maar 1 zoals Hevo Daken. Zeker als je uit onze regio komt, dan kunnen wij tegen scherpe prijzen en zonder voorrijkosten helpen met het uitvoeren van de klus. Van aanleg tot onderhoud, dit is allemaal geen enkel probleem!

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Snel ter plaatsen
  • Lokale tarieven
  • Garantie op al ons werk

Onafhankelijke inspectie

Het is cruciaal dat de inspectie volledig onafhankelijk wordt uitgevoerd. Na de dakinspectie zullen we de bevindingen dan ook delen. Hierbij kan het dus ook zo zijn dat het dak nog volledig in orde is en dat er bijvoorbeeld alleen in de verre toekomst aanbevelingen zijn, denk hierbij aan onderhoud. Op het moment dat wij iets vinden waar op korte termijn actie voor nodig is, dan zal dit worden toegelicht.

Als wij hier specifieker onderzoek naar kunnen doen, dan is het ook mogelijk om op locatie een vrijblijvende offerte van Hevo Daken te ontvangen. Het is dan mogelijk om ook nog bij andere dakdekkers een prijs op te vragen.