Dakrenovatie


Het aanvragen van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend. Tevens bieden wij ook de optie aan voor een gratis dakinspectie. Op locatie komen wij de huidige staat van het dak controleren en geven hierover advies.

Dakrenovatie door Hevo Daken

Verouderd dak

Ieder dak heeft een bepaalde levensduur op papier, dit is veelal een grove schatting. Er zijn een aantal onderdelen die de levensduur kunnen beinvloeden. Iets waar u weinig aan kunt doen is de ligging. Door goed dakonderhoud te plegen kan de levensduur worden verlengt. Alleen vroeg of laat zal het nodig zijn om het dak te renoveren, als de dakbedekking ‘op’ is of als er andere wensen op de plank liggen.

Levensduur van het dak

Het mooie bij een dakrenovatie, is dat het dak direct kan voldoen aan de nieuwste vereisten qua duurzaamheid. Zo is het toevoegen van dakisolatie vaak een goede keuze, maar ook het plaatsen van zonnepanelen kan overwogen worden.

Reserveren van de kosten

De kosten voor een nieuw dak lopen uiteen en zijn afhankelijk van de werkzaamheden die allemaal nodig zijn en welke opties er gekozen worden. Zo kunnen de volgende opties de prijs verhogen

  • Dakkapel
  • Dakramen
  • Lichtkoepel
  • Dakisolatie
  • Zonnepanelen

Uiteraard zal ook het type dak en het oppervlakte de prijs bepalen. Om een eerlijke indicatie van de kosten te krijgen, is het mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

HULP NODIG?

Schakel Hevo Daken direct in

Contactformulier 085 004 5490