Dakreparatie


Het aanvragen van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend. Tevens bieden wij ook de optie aan voor een gratis dakinspectie. Op locatie komen wij de huidige staat van het dak controleren en geven hierover advies.

Lekkage aan het dak?

Het laten repareren van het dak is niet alleen belangrijk voor de veiligheid en stabiliteit van je huis, maar kan ook helpen om verdere schade en kosten in de toekomst te voorkomen. Door snel actie te ondernemen bij dakproblemen kun je grotere problemen zoals waterschade aan muren en plafonds voorkomen.

Dus als je merkt dat je dak reparatie nodig heeft, wacht dan niet langer en schakel ons in. wij zullen ervoor zorgen dat jouw huis weer beschermd is tegen alle weersomstandigheden. Indien nodig bieden wij direct een noodoplossing aan.

Spoedaanvraag

Geen paniek, alleen handel wel zo snel mogelijk. Wij begrijpen het belang om de lekkage snel en vakkundig op te lossen. Geef in uw aanvraag dan ook aan dat het een lekkage betreft om zo de aandacht te trekken.

Op die manier kunnen wij snel handelen en vaak binnen 24 uur langs komen om in ieder geval een noodoplossing aan te brengen. Vaak is het ook mogelijk om de lekkage in zijn volledigheid op te lossen, zodat het dak er weer jaren tegenaan kan.

Vooraf zal onze dakspecialist een overzicht van de kosten geven, waar deze na een akkoord direct aan de slag kan gaan.

Nadat de lekkage is gedicht, heeft u garantie op de werkzaamheden die bij de lekkage horen. Vraag direct een offerte aan en wij zullen snel langs komen!

HULP NODIG?

Schakel Hevo Daken direct in

Contactformulier 085 004 5490