Dakdekker Amsterdam


Het aanvragen van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend. Tevens bieden wij ook de optie aan voor een gratis dakinspectie. Op locatie komen wij de huidige staat van het dak controleren en geven hierover advies.

Dakdekker Amsterdam regio

Professionele dakdekker Amsterdam

Hevo Daken is een dakdekker in Amsterdam met een professionele uitstraling en uitvoering. Bij ons kan je met gerust hart de klus neerleggen en dan zullen wij deze geheel naar wens uitvoeren. Hierbij delen wij graag onze kennis en ervaring om zo het project tot een succes te sturen.

Door de ervaring leveren wij kwaliteit en tevens garantie op alle werkzaamheden. Met ons team van dakdekkers en gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring, is er voor iedere situatie de gewenste oplossing binnen hand bereik. Zo werken wij in de omgeving Amsterdam en kunnen de kosten laag houden. Op zoek naar een dakdekker in Amsterdam, dan ben je aan het goede adres!

Type werkzaamheden

De werkzaamheden die wij als dakdekker in Amsterdam uitvoeren is alles omtrent het dak. Denk hierbij aan het plaatsen van een nieuw dak, maar ook zeker het bestaande dak goed onderhouden en waar nodig repareren. Heb je bijvoorbeeld een lekkage, dan is het van belang om deze op korte termijn op te laten lossen.

Een kort overzicht van de type klussen die wij uitvoeren

 • Aanleg nieuw dak
 • Dakrenovatie
 • Dakonderhoud
 • Dakreparatie
 • Dakgoten
 • Dakkapellen
 • Schoorstenen
 • Dakisolatie

Onze dakspecialisten in Amsterdam zijn eenmalig in te schakelen voor het oplossen van een lekkage, maar het is ook mogelijk om periodiek onderhoud te laten uitvoeren. Mochten er twijfels zijn over wat er nodig is qua werkzaamheden, dan komen wij graag vrijblijvend langs om hierover te adviseren.

Aanleg nieuw dak

Een nieuw dak laten aanleggen in Amsterdam? Onze dakdekkers geven advies over de mogelijkheden en kunnen een scherpe offerte aanbieden voor de werkzaamheden.

Geheel in overleg kan het nieuwe dak geplaatst worden, afhankelijk wanneer dit nodig is, kan het ook op korte termijn nog gerealiseerd worden.

Dakrenovatie

Is het dak toe aan een renovatie, wegens ouderdom of wensen van bijvoorbeeld zonnepanelen? Onze dakdekker in Amsterdam kan hierin het van A tot Z oppakken. Na een dakrenovatie kan een dak er weer vele jaren mee door.

Hierbij zijn wij gespecialiseerd in zowel platte als hellende daken. Ook het plaatsen van dakramen in Amsterdam is geen probleem.

Dakonderhoud

Een dak goed onderhouden zorgt voor lange levensduur. Hierbij is het ook mogelijk om een vroegtijdige lekkage te herkennen en zo dus grotere schade te voorkomen. Om een dak goed te onderhouden is het een optie om het dak te ontmossen en/of de dakpannen te coating.

Ook het periodiek reinigen van dakgoten kan een groot deel van de lekkages voorkomen.

Dakreparatie

Is het helaas een lekkage ontstaan aan jullie dak in Amsterdam, dan is het prioriteit om deze zsm te laten repareren. Een lekkage kan op verschillende plekken ontstaan, veelal op naden of aanhechtingen van een dak.

Laat onze dakdekker in Amsterdam langs komen om een oordeel te geven en een oplossing voor te schotelen. Na het ontvangen van de kosten, is het mogelijk om deze dezelfde dag nog te laten repareren.

Dakgoten

Een essentieel onderdeel van het dak in Amsterdam is het hebben van dakgoten die zorgen voor de juiste afwatering. Veel van de lekkages ontstaan door beschadigde of vervuilde dakgoten.

Onze dakdekkers kunnen het onderhoud van een dakgoot voor rekening nemen, maar ook het plaatsen of vervangen van dakgoten is voor ons gesneden koek.

Dakkapellen

Een bestaande dakkapel vervangen of een geheel nieuwe dakkapel laten plaatsen. Het is mogelijk om een dakkapel op maat te bestellen en deze kan op korte termijn geplaatst worden.

Vraag een offerte aan om inzicht te krijgen in de kosten van een dakkapel in Amsterdam. Onze dakspecialisten kunnen hierover ook adviseren in de mogelijkheden.

Schoorstenen

Reinigen of renoveren van een schoorsteen is net als dakgoten een belangrijk punt om lekkages te voorkomen. Bij een schoorsteen zijn er ook veel aanhechtingen waar het water een weg kan vinden en dit kan resulteren in een lekkage in de woning.

Het tijdig constateren van een verouderde lood aansluiting of het snel oplossen van een scheur in het lood, kan veel waterschade voorkomen. Een schoorsteenrenovatie in Amsterdam is dan ook een veel gekozen dienst via onze dakdekkers.

Dakisolatie

Dakisolatie is op diverse manieren een goede investering. Wij adviseren daarom ook graag over de diverse mogelijkheden en welke besparingen hier bij komen kijken. De investering verdiend zich hierdoor al snel terug. Lees meer over de opties van dakisolatie (zeker interessant bij het reeds vervangen van een bestaand dak)

Soorten dakbedekkingen

Er zijn diverse type daken, elke soort dakbedekking heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Platte daken

Bij platte daken ligt er vaak een type dakleer op de dakconstructie, het leer zorgt dat het dak droogt blijft. Want een groot verschil is dat er op een plat dak regelmatig wat water kan blijven liggen en is het hebben van een naadloze afsluiting dus cruciaal. Hierdoor kan een lekkage ook snel voor een nat plafond zorgen. De water vind dan vaak zijn weg naar beneden wel.

Over het algemeen worden er 2 soorten dakleer op een plat dak geplaatst. Onze dakdekkers Amsterdam gaan veelal voor de volgende 2 opties:

 • Bitumen dak
 • EPDM dak

Deze type dakbedekkingen zijn overigens ook op een licht hellend dak te plaatsen.

Een bitumen dak

De voordelen van een bitumen dak Amsterdam is dat deze relatief goedkoop is aan te leggen en is redelijk onderhoudsvrij. Het dakleer van bitumen zit op een rol en wordt hierdoor in stroken aangebracht, dit wordt door middel van een brander op het dak gesmolten en hierdoor zijn de naden dus ook allemaal waterdicht.

Mocht er na verloop van tijd toch een daklekkage ontstaan op het bitumen dak, dan kan deze vrij eenvoudig hersteld worden. Hierbij is het levensduur van bitumen dak minstens 20 jaar, dus ook ideaal voor als er zonnepanelen op liggen. Alleen er zijn ook genoeg daken die met bitumen zijn bekleed en die er zonder problemen voor 40 jaar op liggen.

EPDM dak

Het alternatief voor Bitumen (of bitumen is het alternatief voor epdm?) is kiezen voor EPDM. Qua uiterlijk en functie lijkt het op elkaar maar zitten er toch een aantal verschillen. Bijvoorbeeld de manier van aanbrengen, bij EPDM komt er geen open vlam kijken en EPDM kan op het dak geplakt worden. De kosten voor een EPDM dak zullen iets hoger liggen, waarbij de levensduur ook weer iets langer is.

Onderaan de streep zijn beide type dakbedekkingen dus een prima keuze. Vraag aan onze dakdekker Amsterdam advies voor de situatie, zo is er een uitzondering voor epdm en dat is de combinatie met chloor. Met een zwembad in de buurt is het dus aan te raden om voor een bitumineuze dakbedekking te kiezen.

Groendak

Als afwerking van het platte dak in Amsterdam, kan er gekozen worden om een groendak aan te leggen. Tegen relatief lage kosten kan het dak een mooie toevoeging van groen krijgen, dit heeft tevens meerdere voordelen. De voordelen op een rij:

 • Houdt water vast, waardoor het rioleringssysteem wordt ontlast. Het water wat wordt vastgehouden, kan bij droogte weer verdampen.
 • Isolerende werking, zowel in zomer als in de winter brengt het extra isolatie aan het dak toe.
 • Voor insecten en vogels zal de leefbaarheid in de omgeving verbeteren.
 • Het oog wilt ook wat, uw dak in Amsterdam zal er een stuk fraaier uit zien in plaats van een zwart vak.

De extra kosten zullen niet snel worden terug verdiend door de extra isolatie die het toevoegt, echter kunnen de voordelen wel ruim opwegen tegenover de kosten.

Hellende daken

Een hellend dak heeft

Kosten dakdekker

Welk tarief een dakdekker in Amsterdam hanteert is op 2 manieren uit te drukken. Het uurtarief van een dakdekker ligt tussen de €40 en €55 per uur. Hierbij zijn er uiteraard nog geen materialen bij inbegrepen. Het uurtarief is een manier om een indicatie van de kosten te krijgen.

Wat er veelal wordt gegeven is de complete prijs voor het dakwerk, dit is dus een projectprijs en hierbij zit alles inbegrepen. Bij het aanvragen van een offerte komt er dan ook een prijs uit voor. Om hier inzicht in te geven hebben wij een tabel samengesteld met de prijs per vierkante meter voor diverse soorten dakbedekkingen. Op basis van het totaal aantal vierkante meter, is er een indicatie van de totale kosten te bereken.

Soort dakbedekkingPrijs per vierkante meter
Dakpannen€45 – €60
Zinken dak€95 – €120
Leien dak€70 – €120
Bitumen dak€45 – €55
EPDM dak€60 – €75
Groendak€50 – €110

De kosten zijn inclusief het materiaal en het arbeid van onze dakdekker in Amsterdam. Voor exacte prijs is het verstandig om een offerte bij ons aan te vragen en dan zullen wij op korte termijn terug komen voor het maken van een afspraak op locatie.

Let op dat als er specifieke verzoeken zijn zoals het plaatsen van een afvoerpijp of als er momenteel zonnepanelen op het dak liggen, hier is in de gemiddelde prijs geen rekening met gehouden. Tevens zijn er voor dakpannen en leien daken ook nog grote verschillen in het type materiaal wat gekozen word.

Spoedservice

Wij begrijpen de haast die het heeft bij een actieve lekkage. Zie je het water naar binnen komen en langs de muren lopen, dan maken wij ruimte om direct langs te kunnen komen. Zo hebben wij meerdere dakdekkers in Amsterdam actief, waardoor er altijd 1 op korte termijn langs zal komen.

Let wel op dat bij een stormschade, onze telefoon roodgloeiend staat. We hopen op begrip, maar we garanderen dat de mails die wij ontvangen, allemaal zorgvuldig en spoedig worden opgepakt en beantwoord. Onze dakspecialisten vinden het ook een missie om lekkages te verhelpen, dat geeft ze juist voldoening.

Vul bij ons een formulier in en probeer daarin zo uitgebreid mogelijk de lekkage te omschrijven en eventuele oorzaken te benoemen. Op die manier is het voor ons mogelijk om een goed beeld van de situatie te schetsen.

Met spoed een dakdekker in Amsterdam nodig? wacht niet langer!

Dakdekker tips

Als dakdekker zien wij veel verschillende situaties langskomen en hiervoor delen wij graag onze bevindingen die voor andere van pas kunnen komen. Denk hierbij aan de keuze van een dakdekker, welke dakbedekking en het investeren in een nieuw dak.

Kiezen van een dakdekker

Het inschakelen van een dakdekker in Amsterdam zorgt voor een kwalitatief dak. Nu is het dus de taak om een geschikt dakdekkersbedrijf Amsterdam te vinden.

HULP NODIG?

Schakel Hevo Daken direct in

Contactformulier 085 004 5490

Actief in regio Amsterdam

Naast Amsterdam zijn wij ook werkzaam in de volgende specifieke plaatsen/wijken: